Global polymælkesyre (PLA) industrimarkedsstatus og udviklingsperspektivanalyse i 2020, brede anvendelsesmuligheder og kontinuerlig udvidelse af produktionskapaciteten

Polymælkesyre (PLA) er en ny type biobaseret materiale, som er meget udbredt inden for beklædningsfremstilling, byggeri, medicin og sundhed og andre områder.Med hensyn til forsyning vil den globale produktionskapacitet af polymælkesyre være næsten 400.000 tons i 2020. På nuværende tidspunkt er Nature Works i USA verdens største producent med en produktionskapacitet på 40 %;
Produktionen af ​​polymælkesyre i mit land er stadig i sin vorden.Med hensyn til efterspørgsel nåede det globale polymælkesyremarked i 2019 660,8 millioner amerikanske dollars.Det forventes, at det globale marked vil opretholde en gennemsnitlig årlig sammensat vækstrate på 7,5% i perioden 2021-2026.
1. Anvendelsesmulighederne for polymælkesyre er brede
Polymælkesyre (PLA) er en ny type biobaseret materiale med god bionedbrydelighed, biokompatibilitet, termisk stabilitet, opløsningsmiddelresistens og nem forarbejdning.Det er meget udbredt i tøjfremstilling, konstruktion og medicinsk og sundhedspleje og pakning af tepose.Det er en af ​​de tidligste anvendelser af syntetisk biologi inden for materialer

2. I 2020 vil den globale produktionskapacitet af polymælkesyre være næsten 400.000 tons
På nuværende tidspunkt, som et miljøvenligt biobaseret bionedbrydeligt materiale, har polymælkesyre gode muligheder for anvendelse, og den globale produktionskapacitet fortsætter med at stige.Ifølge statistikker fra European Bioplastics Association er den globale produktionskapacitet af polymælkesyre i 2019 omkring 271.300 tons;i 2020 vil produktionskapaciteten øges til 394.800 tons.
3. USA "Nature Works" er verdens største producent
Set ud fra produktionskapaciteten er Nature Works i USA i øjeblikket verdens største producent af polymælkesyre.I 2020 har den en årlig produktionskapacitet på 160.000 tons polymælkesyre, hvilket tegner sig for omkring 41% af den samlede globale produktionskapacitet, efterfulgt af Total Corbion i Holland.Produktionskapaciteten er på 75.000 tons, og produktionskapaciteten udgør omkring 19%.
I mit land er produktionen af ​​polymælkesyre stadig i sin vorden.Der er ikke mange produktionslinjer, der er bygget og sat i drift, og de fleste af dem er små i skalaen.De vigtigste produktionsselskaber omfatter Jilin COFCO, Hisun Bio osv., mens Jindan Technology og Anhui Fengyuan Group. Produktionskapaciteten for virksomheder som Guangdong Kingfa Technology er stadig under opførelse eller planlagt.
4. 2021-2026: Den gennemsnitlige årlige sammensatte vækstrate på markedet vil nå 7,5 %
Som en ny type nedbrydeligt og miljøvenligt materiale er polymælkesyre kendetegnet ved at være grøn, miljøvenlig, sikker og ikke-giftig og har brede anvendelsesmuligheder.Ifølge statistikker fra ReportLinker har det globale polymælkesyremarked i 2019 nået 660,8 millioner USD.Baseret på dets brede anvendelsesmuligheder vil markedet opretholde en gennemsnitlig årlig sammensat vækstrate på 7,5 % i perioden 2021-2026, indtil 2026. , Det globale polymælkesyre (PLA) marked vil nå op på 1,1 milliarder amerikanske dollars.
Zhejiang Tiantai Jierong New Material Co., Ltd. er forpligtet til at anvende pla til teposeindustrien, hvilket giver brugerne en ny type ugiftig, lugtfri og nedbrydelig tepose til en anderledes tedrikkeoplevelse.


Indlægstid: 15-jul-2021